Bild
Kontakt

Pippi på de sju haven

Barn, Teater
31 augusti
14:00 - 15:30
Medis stora scen

Ett oförglömligt äventyr

Event och Sånt från Borås är stolta över att presentera teaterföreställningen "Pippi på de sju haven". Detta är en föreställning som kommer att ta med dig på en spännande resa full av skratt, sång och piratäventyr. Berättelsen är skriven av den älskade författaren Astrid Lindgren och tar oss till den fantastiska världen av Pippi Långstrump.

I spetsen för denna föreställning finns den talangfulla Ida Koivisto som tar på sig rollen som den äventyrliga Pippi Långstrump. Med sitt röda hår, sina klumpiga skor och sitt hjärta av guld kommer Ida att få Pippi att komma till liv på scenen och föra oss med på hennes galna äventyr på de sju haven.

Men vad vore Pippi Långstrump utan sina två trogna vänner Kling och Klang? Dessa två busiga figurerna spelas av Robin Mills och Ulrik Arturén, som kommer att ge föreställningen en extra dos humor och spänning. Deras skickliga skådespeleri kommer att få dig att skratta högt och njuta av varje ögonblick.

Som om det inte vore nog med spänning och skratt, så kommer det också finnas pirater på de sju haven! Jocke med Kniven och Kapten Blodsvälte är två skräckinjagande pirater som har en ögonsten att stjäla. Dessa skrukar kommer att spelas av samma skådespelare, vilket kommer att ge föreställningen en extra twist och humor.

Bakom kulisserna har producenten och regissören Göran Lohne arbetat hårt för att skapa en föreställning som är trogen Astrid Lindgrens berättelse samtidigt som den bjuder på nyskapande och underhållande element. Göran Lohne är känd för sitt engagemang och sitt skickliga regiarbete, och för hans passion för teater är tydligt i varje scen. 

En av höjdpunkterna i "Pippi på de sju haven" är självklart musiken. Sångerna är fångande och fulla av glädje, och de kommer få dig att sjunga med i refrängerna. Det finns något magiskt med att höra Pippi sjunga om sina äventyr på havet, och musiken kommer verkligen att förstärka stämningen i föreställningen.

För att göra din upplevelese ännu mer minnesvärd erbjuder vi också möjligheten att träffa skådespelarna efter föreställningen. Detta är en fantastisk chans att prata med dem, ta bilder och ställa frågot om deras roller och upplevelsen av att speöa i "Pippi på den sju haven". Det är ett tillfälle att komma ännu närmare berättelsen och konstnärerna bakom den.

Så om du letar efter en teaterföreställning som kommer att ge dig en hög dos spänning, skratt och piratäventyr, då är "Pippi på de sju haven" det perfekta valet, Kom och följ med Pippi Långstrump, Kling, Klang och piraterna på en resa som du sent kommer glömma.

Boka dina biljetter nu och ge dig själv och din familj möjlighetten av att uppleva Astrid Lindgrens mest älskade berättelser i en helt ny och spännande tappning. Vi lovar att du kommer att lämna föreställningen med ett leende på läpparna och en känsla av äventyr i ditt hjärta.
Välkommen till "Pippi på de sju haven"!

Arrangör: Event och Sånt
Läng: 1,5 h inkl. paus

Karta

Kontakt
Senast uppdaterad • 2024-03-09