Bild
Kontakt

Tina Ahlin och Orsa spelmän

Musik
23 februari
19:00 - 20:30
Medis stora scen

Tina Ahlin och Orsa Spelmän firar i år tio år tillsammans

Ett lyckligt samarbete som mynnat ut i otalet konserter, sommar och jul-turneer. Sommaren 2017 släpptes deras första skiva som fick lysande recensioner. Detta musikaliska gäng som samarbetat med alla från Benny Andersson till Hasse Alfredson har en musikantisk spelglädje som strålar långt ut från scenkanten!

Sagt om deras gemensamma skiva: ”Musiken på Tina Ahlin och Orsa Spelmäns nya skiva är som en porlande vårbäck. Det skimrar och sjuder av liv! Ömsinta texter och fantastiska melodier som skulle kunna bli svenska klassiker på såväl midsommar såväl som nyårsafton. Det här är så levande som musik kan bli!” ”Sommarkänsla i öronen och musik som räcker hela året – briljant!” – Jens Peterson, Aftonbladet.

Tina Ahlin, pianist, sångerska, munspelare och kompositör sedan 30 år.
Tina har även varit programledare i en serie uppskattade musikmöten i SVT:s Gokväll och Hemma hos liksom ansvarat för musiken till Augustpriset och SVT:s uppesittarkväll.

Arrangör: Säffle Medborgarhus

Rullstolsplats bokar du själv genom att klicka på en symbol med rullstol i salongslayouten på bokningssidan. En ledsagarplats ingår automatiskt. Behöver du hjälp kontakta biljettkontoret på 0533-681600.

Karta

Kontakt
Senast uppdaterad • 2024-01-12