Bild
Kontakt

Vision - ABBA tribute

Musik, Show
1 april
19:00 - 21:00
Medis stora scen

Nu kommer succéshowen Vision - A tribute to ABBA åter till Säffle

Vision - ABBA hyllningens nu legendariska show har uppträtt Europa runt inför slutsålda spelställen i snart 20 år!
Ni kan räkna med en afton fylld av alla ABBA's bästa hits, delvis fartfyllt men också med egen arrangerade akustiska Abba-låtar då vi ger publiken en chans att andas ut.
Hela showen är ihopsydd med mycket komik, fin ljussättning och en underbar stämning i ABBAs tecken. Med en kombination av tvåspråkig komik (svenska och engelska), imponerande sångharmonier, precisa dansrutiner, spektakulära klädbyten, extremt talangfulla sångare och musiker samt mycket publikmedverkan så ger Visions ABBA-hyllning dig en upplyftande, gemytlig och minnesvärd teatralisk upplevelse.

Bandet bildades i London 1999 och under 2014 flyttade Natalie och Jim (som spelar karaktärerna ”Agnetha" och ”Benny”) showen till Sverige och fortsätter här att underhålla publik med sina utsålda shower.
Det finns ABBA tributer... och så finns det Vision! Vi har i alla våra aktiva år eftersträvat att differentiera oss och att kunna erbjuda vår publik en show som får folk att gå hem med ett leende på läpparna och att samtidigt få ett bestående glatt musikaliskt minne.
En verkligen superb och härlig show som lämpar sig för ålderspannet 0-100 år!
Mina damer och herrar, vi ger er en… VISION!!!

Karta

Kontakt
Senast uppdaterad • 2022-12-12