Bild
Kontakt

Personal

Ulf Andersson

Lena Ingels

Kulturskolechef
E-post

Tel: 0533-681020

Ulf Andersson

Ann-Sofie Eriksson

Administration
E-post

Tel: 0533-681486

Stråk- och bildlärare

Ulf Andersson

Viktoria Hertz
Jag heter Viktoria och är fiol- och altfiollärare! Med mig får du spela själv och spela i grupp eller orkester. Mitt mål med varje lektion är att eleverna ska få skratta pch ha kul medan de lär sig spela sitt instrument.

På fritiden målar eller virkar jag gärna. Växter och blommor är bland det bästa jag vet och på sommaren odlar jag tomater i köksfönstret.

Mejl: viktoria.hertz@saffle.se
Tel: 0533-681485

Träblåslärare

Ulf Andersson

Lars Larsson
Jobbar som musiklärare i Säffle, Årjäng och Ørje. Jag undervisar i träblås (blockflöjt, tvärflöjt, klarinett och saxofon. Förutom den individuella undervisningen så leder jag även Lilla Orkestern och Showorkestern.

Mejl: lars.larsson@saffle.se
Tel: 0533-681483

Brasslärare

Johan Lundborg

Johan Lundborg
Johan heter jag och jag undervisar brassinstrumenten trumpet, kornett, valthorn, althorn, trombon, bariton och tuba.

På fritiden gillar jag att spela, träna, titta på film och umgås med kompisar.
Hoppas vi ses!

Mejl: johan.lundborg@saffle.se
Tel: 0533-681880

Slagverk

Ulf Andersson

Sofia Tåhlin
Uppväxt i Linköping men bor i Värmland sen 5 år tillbaka. Undervisar i trumset och annat spännande slagverk som till exempel xylofon och congas. När jag inte spelar musik tycker jag om att pyssla med mina växter och gå på promenader i skogen.

Mejl: sofia.tahlin@saffle.se
Tel: 0533-681649

Danslärare

Ulf Andersson

Malin Axelsson
Startade karriären som 5-åring i Säffle Musikskola, och klev sedan in på SäffleOperans scen i tioårsåldern. När hon inte dansar på Säffle Kulturskola sysslar hon med regi, koreografi och undervisar i sång och kör på olika platser runt om i Värmland och Norge. Arbetar också som sångsolist och körsångerska. Stolt regissör på Estetiska Skolan i Arvika sedan dess start 2004. Har skrivit och regisserat flera barn och ungdomsprojekt, musikaler och har skrivit ett flertal beställningsverk till musik och kulturskolor. Malin har sedan många år specialicerat sig på barn/ungdomssång, och arbetar ofta som coach för barn och unga på scen. 


Fritiden ägnas åt böcker, TV-serier, sovmornar och längdåkning.

Mejl: malin.axelsson@saffle.se
Tel: 0533-681656

Sångpedagog

Ulf Andersson

Moa Widing
Jag heter Moa och undervisar i sång. Hos mig får du sjunga själv eller tillsammans med andra i kör. På fritiden tycker jag om att läsa, rita, skriva musik och vara ute i naturen.

Mejl: moa.widing@saffle.se
Tel: 0533 - 68 14 84

Gitarrlärare

Ulf Andersson

Marcus Holm
Marcus heter jag och har jobbat på kulturskolan sen 1999 och jag undervisar i Gitarr och Elgitarr och har även Rockgrupper. På fritiden blir det mycket musik också då jag spelar i ett band som heter Ångmaskinen som kompar svenska artister. Mina lektioner består av att lära sig gitarr från grunden att lära sig kompa/spela melodier.
Hoppas vi ses :)

Mejl: marcus.holm@saffle.se
Tel: 0533-681481

Musikstudiolärare

Ulf Andersson

Per-Anders Nilsson
Mitt namn är Per-Anders och jag är musikproduktionslärare här på Kulturskolan.

Jag gillar filmmusik väldigt mycket och jobbar utöver skolan som kompositör åt Universal PPM och skriver låtar mest hela dagarna. Mitt huvudinstrument är gitarr men jag lirar det mesta om jag får chansen. Favoritlåt just nu är Sufjan Stevens - Should have known better. Min favoritfärg är gråblå! Trevligt att råkas!

Mejl: per-anders.nilsson@saffle.se
Tel: 0533-681654

Pianolärare

Ulf Andersson

Emma Tobiasson
Mitt namn är Emma och jag undervisar piano här på kulturskolan i Säffle. Hos mig får du lära dig att spela piano via gehör och med hjälp av noter och ackord, jag tycker också det viktigt att få spela både enskilt och i grupp - tillsammans med andra pianister eller tillsammans med andra instrument.

När jag inte spelar piano tycker jag om att vara ute i naturen eller busa med min katt Bellman.

Mejl: emma.tobiasson@saffle.se
Tel: 0533-681480

Senast uppdaterad • 2022-04-12