Bild
Kontakt

Personal

Kulturskolechef
Lena Ingels
E-post

Administration
Ann-Sofie Eriksson
E-post

Administration
Helena Karlsson
E-post

Stråklärare

Ulf Andersson

Ulf Andersson heter jag och är musiklärare på Säffle Kulturskola. De instrument som jag undervisar i är cello, elbas/kontrabas och piano.

ulf.andersson@saffle.se

Ulf Andersson

Jag heter Viktoria och är fiol- och altfiollärare! Med mig får du spela själv och spela i grupp eller orkester. Mitt mål med varje lektion är att eleverna ska få skratta pch ha kul medan de lär sig spela sitt instrument.

På fritiden målar eller virkar jag gärna. Växter och blommor är bland det bästa jag vet och på sommaren odlar jag tomater i köksfönstret.

viktoria.bro@saffle.se

Blåslärare

Ulf Andersson

Träblåslärare

Lars Larsson. Jobbar som musiklärare i Säffle, Årjäng och Ørje. Jag undervisar i träblås (blockflöjt, tvärflöjt, klarinett och saxofon. Förutom den individuella undervisningen så leder jag även Lilla Orkestern och Showorkestern.

lars.larsson@saffle.se

Johan Lundborg

Brasslärare

Johan Lundborg heter jag och undervisar brassinstrumenten trumpet, kornett, valthorn, althorn, trombon, bariton och tuba.

På fritiden gillar jag att spela, träna, titta på film och umgås med kompisar.

Hoppas vi ses!

johan.lundborg@saffle.se

Slagverk

Ulf Andersson

Sofia Tåhlin. Uppväxt i Linköping men bor i Värmland sen 5 år tillbaka. Undervisar i trumset och annat spännande slagverk som till exempel xylofon och congas. När jag inte spelar musik tycker jag om att pyssla med mina växter och gå på promenader i skogen.

sofia.tahlin@saffle.se

Danslärare

Ulf Andersson

Malin Axelsson. Startade karriären som 5-åring i Säffle Musikskola, och klev sedan in på SäffleOperans scen i tioårsåldern. När hon inte dansar på Säffle Kulturskola sysslar hon med regi, koreografi och undervisar i sång och kör på olika platser runt om i Värmland och Norge. Arbetar också som sångsolist och körsångerska.
Stolt regissör på Estetiska Skolan i Arvika sedan dess start 2004. Har skrivit och regisserat flera barn och ungdomsprojekt, musikaler och har skrivit ett flertal beställningsverk till musik och kulturskolor.

Malin har sedan många år specialicerat sig på barn/ungdomssång, och arbetar ofta som coach för barn och unga på scen. 

Fritiden ägnas åt böcker, TV-serier, sovmornar och längdåkning.

malin.axelsson@saffle.se

Sånglärare

Ulf Andersson

Jag heter Solveig Lundgren.Efter musiklärarexamen vid Musikhögskola Ingesund 1982 jobbade jag på Kungsörs Musikskola tom dec 1993. From jan 1994 är det Säffle som gäller. Mina ämnen är sång, piano, keyboard och tvärflöjt ibland.

solveig.lundgren@saffle.se

Gitarrlärare

Ulf Andersson

Marcus Holm heter jag och har jobbat på kulturskolan sen 1999 och jag undervisar i Gitarr och Elgitarr och har även Rockgrupper. På fritiden blir det mycket musik också då jag spelar i ett band som heter Ångmaskinen som kompar svenska artister. Mina lektioner består av att lära sig gitarr från grunden att lära sig kompa/spela melodier.
Hoppas vi ses :)

marcus.holm@saffle.se

Musikstudiolärare

Ulf Andersson

Mitt namn är Per-Anders Nilsson och jag är musikproduktionslärare här på Kulturskolan.

Jag gillar filmmusik väldigt mycket och jobbar utöver skolan som kompositör åt Universal PPM och skriver låtar mest hela dagarna. Mitt huvudinstrument är gitarr men jag lirar det mesta om jag får chansen. Favoritlåt just nu är Sufjan Stevens - Should have known better. Min favoritfärg är gråblå!

Trevligt att råkas!

per-anders.nilsson@saffle.se

Pianolärare

Ulf Andersson

Jan Bark heter jag och jag undervisar i Piano, Keyboard och Pianodragspel. I det rum jag använder på kulturskolan finns det både Flygel, Digitalpiano, Dragspel och Keyboard. Jag tycker om att spela tillsammans vilket det finns goda förutsättningar för. Jag brukar börja undervisa på gehör och använder även en hel del fingerövningar. Så småningom lär vi oss också noter.

jan.bark@saffle.se

Senast uppdaterad • 2020-08-26