Bild
Kontakt

Bokbussen

Bokbussen finns till för alla kommuninvånare. Vi besöker ungefär 150 hållplatser i månaden varav 4 skolor och 11 förskolor. Varmt välkommen till oss!

Låna och lämna

I bokbussen hittar du dagligen omkring 3500 titlar. Bokbussens innehåll byts ut regelbundet och hos oss finns skönlitteratur, faktaböcker, ljudböcker, barn- och ungdomsböcker samt tidskrifter. Böcker som inte finns med vid ditt besök kan beställas direkt i bussen, via telefon eller e-post.

Lånade böcker kan återlämnas på alla bibliotek i Värmland.

Kom ihåg att ta med ditt lånekort när du besöker bokbussen. Har du inget kan vi enkelt ordna ett ombord mot uppvisande av legitimation.

Beställ på nätet – hämta i bokbussen!

Böcker kan reserveras via Bibliotek Värmland Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och sedan hämtas i bokbussen. Kom ihåg att välja Säffle bokbuss som hämtenhet.

Logga in för att se dina lån och reservationer. Du använder ditt bibliotekskort och pinkod för att logga in. Kontakta bokbusspersonalen om du inte redan har en pinkod.

Var stannar bussen?

Se turlistan för hösten 2021 , 740.3 kB. för information om när bussen stannar i närheten av dig. Saknas en hållplats nära dig? Kontakta oss!

Kontakt
Senast uppdaterad • 2021-10-08