Boende LSS
Kontakt

Boende LSS

Om du inte klarar av att bo hemma på grund av din funktionsnedsättning finns det bostäder med särskild service. Bostaden är ett privat hem och anpassas efter dina behov.

Ansökan om boende för särskild service enligt LSS lämnas till biståndshandläggare för utredning och beslut.

Aspens gruppbostad är belägen i lugn miljö nära naturen i Långserud utanför Säffle. Aspen erbjuder boende till personer, som beviljats insatsen bostad med särskild service enligt LSS. Gruppbostaden är lämplig för dig, som lever i lugnare tempo och som har stort omvårdnadsbehov.

Jättegatans gruppbostad en bostad med särskild service enligt LSS. Gruppbostaden är belägen i Annelund. Gruppbostaden är mycket vackert belägen och är en enplansvilla med närhet till både affär och natur.

Karlstadsvägens serviceboende är en bostad med särskild service enligt LSS. Servicebostaden är centralt belägen på Karlstadsvägen 6 i Säffle med närhet till affärer och fritidsaktiviteter. Serciebostaden passar dig som har ett aktivt liv och som under vardagarna ar någon form av.

Plogvägens gruppbostad är en bostad med särskild service enligt LSS. Gruppbostaden är belägen i Säffles östra del på Plogvägen 5 i ett område som också kallas för "Sund". Gruppbostaden är mycket vackert belägen och är en enplansvilla med närhet till både centrum och natur.

Polstjärnans gruppbostad är en bostad med särskild service enligt LSS. Gruppbostaden är belägen på Stjärngatan 7 i Säffles västra del. Gruppbostaden disponerar ett helt våningsplan i huset och det finns hiss.

Polstjärnan har nära till natur och mataffär. Gruppbostaden passar dig som har ett aktivt liv och som under vardagarna har någon form av sysselsättning.

Olstorps gruppbostad är en bostad med särskild service enligt LSS. Gruppbostaden är belägen med närhet till affär och natur och bemannad dygnet runt. .

Stjärngatans gruppbostad är en bostad med särskild service enligt LSS. Gruppbostaden är belägen i Säffles västra del på Stjärngatan 5. Gruppbostaden disponerar ett helt våningsplan och det finns hiss.

Sundsborgs gruppbostad är en bostad med särskild service enligt LSS. Sundsborgs gruppbostad är till för dig som har behov av tillsyn och omvårdnad. Gruppbostaden består av ett mindre antal lägenheter som är samlade kring en gemensam lägenhet. En fast personalgrupp ska täcka ditt och övriga boendes hela stödbehov.

Vegagatans gruppbostad är en bostad med särskild service enligt LSS. Gruppbostaden är belägen i Säffles västra del på Vegagatan 2 C och är en så kallad "trapphusmodell".

Kontakt
 • Socialförvaltningens reception

  Socialförvaltningens reception

  Socialförvaltningen

  0533-68 10 00, 0533-68 16 77

  Järnvägsgatan 13, Säffle

  Receptionens öppettider (helgfria vardagar)
  08:30-09:30
  09:50-12:00
  13:00-15:30

  Våra handläggare träffas på telefontid (helgfria vardagar)
  08:30-09:30

  Socialkontorets jourtelefon (efter kontorstid)
  070-692 31 39

Senast uppdaterad • 2020-10-20