Säffle lärcenter

Hos oss får du stöd och hjälp att förverkliga dina drömmar

Ansök till oss!

Ge dig själv en chans

Industricenter i Säffle

Yrkesutbildning inom industri

Vägledning

Hjälp att planera dina studier

Välkommen till Säffle Lärcenter!

Som kommuninvånare har du rätt att läsa på vuxenutbildningen i den egna hemkommunen. Vi är en del av Säffle kommun och erbjuder vuxenutbildning på alla nivåer. Hos oss får du stöd och hjälp att förverkliga dina drömmar.

Att lära sig behöver inte innebära att gå till ett hus som kallas för skola. Det kan lika väl innebära distansutbildningar med hjälp av ny teknik eller ett arbetsplatsförlagt lärande där verkligheten är kunskapens källa. Det är dina framtidsplaner och utveckling som är vår målsättning - din kompetens är vår ledstjärna. Du är unik, det finns ingen annan som är som du. Vi möter dig där du är kunskapsmässigt och lägger upp din utbildning utifrån dig och dina förutsättningar.

Facebookflöde

Information samt vanliga frågor och svar

Du hittar Säffle Lärcenter på

Besöksadress och postadress
Säffle Lärcenter
Säffle Gård
661 80 Säffle

Vi har flyttat och finns numera i samma byggnad som Herrgårdsgymnasiet


Anna-Karin Wiklander
Rektor
0533-68 10 75
annakarin.wiklander@larcenter.se


Säffle Lärcenters personal

Ansöker till en kurs på Säffle Lärcenter gör du på sidan Ansökan och vill du ha hjälp så kontakta vår vägledare på telefon 0533 68 19 40.


När du avslutat dina studier hos oss och vill ha en utskrift av dina betyg så fyller du i anmälan "Begäran om utskrift av betyg Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.". Ditt betyg skickas sedan till den adress du angivit så snart som möjligt.

Säffle Lärcenter är också från och med 130508 ansluten till den nationella betygsdatabasen. Detta innebär att betyg utfärdade på Säffle Lärcenter från och med detta datum kommer att exporteras per automatik till UHR, betygdatabasen. Har du frågor eller funderingar kontakta vår Intendent Christian.

Christian Grundström
0533-68 10 94
christian.grundstrom@larcenter.se

 

Säffle Lärcenters lärplattform med information och länkar till alla våra olika kurser hittar du på portal.larcenter.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Information om CSN, avbrott m.m.


Elevinformation