Kontakt

Öppet hus lockade stora och små

Som vanligt var det många som tagit chansen att ta en närmare titt på vår och våra samarbetsaktörers verksamhet under den årligen återkommande dagen

Populärt var att åka upp i vårt nya höjdfordon, men det bjöds naturligtvis på fler aktiviteter än så. För de yngre besökarna, som tyckte att höjdfordonet såg lite väl läskigt ut, bjöd assistancekåren på en mer marknära aktivitet där det gick att köra elbil på en avgränsad bana. De äldre som var av samma åsikt kunde till exempel passa på att ta del av och få information om Hjärt och lungräddning som brandmästaren Karsten Herskind instruerade i inne i vagnhallen. Man kunde också få information om brandrisker och vilken utrustning man själv bör skaffa till sitt hem. Dessutom var Sotarmästare Lars-Åke Karlsson på plats och visade både sin utrustning och svarade på frågor om bl.a eldstäder och sotning.

"-Jag vill rikta ett stort tack till alla besökare, våra samarbetspartners och personalen som var i tjänst under dagen. Tillsammans bidrog de till ett mycket lyckat och uppskattat arrangemang", säger Patrik Karlsson, brandman och ansvarig för Öppet Hus dagen på Räddningstjänsten i Säffle.

Kontakt
 • Mattias Larsson

  Räddningschef

  Kommunledningskontoret

  0570-826 28, 076-803 79 99

  Norrlandsvägen 33, Säffle

 • Magnus Hernerud

  Platschef Räddningstjänsten Säffle

  Kommunledningskontoret

  0533-68 17 22

  Norrlandsvägen 33, Säffle

Senast uppdaterad • 2020-01-28