Kontakt

Driftoptimerare sökes!

Säfflebostäder AB är ett kommunalt helägt bolag med cirka 1200 lägenheter och 100 kommersiella lokaler. Bolaget förvaltar cirka 200 000 kvadratmeter area. Drygt hälften är förvaltningsuppdrag för kommunens skolor, äldreboenden och förvaltningsbyggnader samt industri- och kommersiella lokaler, som förvaltas på uppdrag av andra bolag i kommunkoncernen.

Driftoptimerare till Säfflebostäder – med chans att påverka rollen
Lockas du av att arbeta både praktiskt och med analyser? Vill du arbeta på ett företag med stolta medarbetare och ett omtalat gott arbetsklimat? Då kan det här vara rätt tjänst för dig!

Arbetsuppgifter
I rollen som driftoptimerare får du arbeta med analys av fastigheterna på plats och inne på kontoret. Arbetet sker ofta i projektform där du får fördjupa dig i ett antal fastigheter, genomföra analyser, ta fram underlag, statistik och föreslå åtgärder och åtgärdsplaner. Du kommer att arbeta tillsammans med såväl företagets energianalytiker och drifttekniker som dess fastighetsskötare i denna delvis koordinerande tjänst.

Säfflebostäder har nyligen genomfört en omfattande omorganisation vilken har påverkat hur man arbetar med sina fastigheter. Den här tjänsten kommer vara en viktig del i företagets utveckling framåt. Du kommer också vara en viktig lagspelare i Säfflebostäders arbete att vidareutvecklas som organisation.

Här har du stora möjligheter att påverka innehållet i denna både praktiska och mer teoretiska roll.

Rapportering sker direkt till Säfflebostäders tekniska chef.

Din profil
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom energi- och miljöteknik eller motsvarande. Kunskaper inom styr- och regler är meriterande liksom kunskaper inom ventilation- och värmesystem. Erfarenhet av praktiskt arbete som drifttekniker eller liknande är mycket meriterande, men inte ett krav. Vi förväntar oss även att du har ett stort intresse för arbete med driftoptimering och utveckling av driften.

Som person är du prestigelös, driven och van vid att arbeta självständigt. Du har god kommunikativ förmåga i tal och skrift, är analytisk och en riktig problemlösare. Det är också mycket viktigt att du trivs med att samarbeta med andra. Du ser det även som en självklarhet att agera med respekt för andras behov och bidrag.

Vad Säfflebostäder erbjuder dig

Som medarbetare på Säfflebostäder har du mycket goda möjligheter att utvecklas och själv påverka både företaget och din egen roll. Du kommer att få en tillgänglig och tydlig chef som ger sina medarbetare frihet under ansvar.

Välkommen med din ansökan!

Om du tycker att tjänsten som driftoptimerare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka in din ansökan: Driftoptimerare | Fasticon (recman.no) Länk till annan webbplats.

I denna rekrytering samarbetar Säfflebostäder med Fasticon. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Karina Andersson på karina.andersson@fasticon.se eller 073-023 22 18.

Urvalsarbetet sker löpande och sista ansökningsdag är den 7:e juni.

Vi arbetar utifrån en kompetensbaserad rekryteringsprocess. Det innebär att fokus är på de kompetenser som krävs i den aktuella tjänsten och organisationen. Därför kommer du i första steget av processen få besvara ett antal urvalsfrågor i samband med att du söker tjänsten. Därefter kan du få genomgå arbetspsykologiska tester, besvara ett digitalt frågeformulär med kompetensbaserade frågor, intervjuas kompetensbaserat av Fasticon samt bjudas in till intervju hos arbetsgivaren. Dessutom genomförs alltid en bakgrundskontroll innan anställning.

Om Fasticon
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se Länk till annan webbplats..

Kontakt
 • Säffle kommun

  Säffle kommun

  Kommunledningskontoret

  0533-68 10 00

  Kanaltorget , Säffle

 • Kommunstyrelsen

  Kommunstyrelsen

  Kanslienheten

  0533-68 10 00

  Kanaltorget 1, Säffle

Senast uppdaterad • 2022-05-17