Kontakt

Uppdaterad information om TV-boxar och nedsläckning

I går släckte Telia ner våra TV-boxar, vilket vi tidigare informerat om via brev att det skulle ske. De släckte dock av misstag även ner boxarna på våra äldreboenden. Dessa skulle aldrig ha släckts och Telia har nu igen aktiverat dessa. Informationen vi har nu från Telia är att det är två st boxar som de ännu inte fått igång men de arbetar på detta. Fungerar det ändå inte för er så starta om box och TV.

Ni andra som inte har skickat efter en ny box och TV-koder måste göra detta för att återigen kunna se basutbudet. Detta är inget vi kan göra åt er utan det är ni själva som måste beställa det via Telia. I din hyra ingår baskanalerna 1, 2, 4, SVT24 och Kunskapskanalen.

För att aktivera gratiskanalerna kontaktar du Telia på telefon 90 200 eller på deras hemsida https://www.telia.se/privat/bredband/kollektiva-tjanster Länk till annan webbplats. . Telia kräver ditt produktnummer för att aktivera tjänsten. Produktnumret hittar du på ditt hyresavtal eller på din avi. Telia aktiverar sedan tjänsten och skickar en TV-box via post och TV-koder via mail eller sms.

Kontakt
 • Säffle kommun

  Säffle kommun

  Kommunledningskontoret

  0533-68 10 00

  Kanaltorget , Säffle

 • Kommunstyrelsen

  Kommunstyrelsen

  Kanslienheten

  0533-68 10 00

  Kanaltorget 1, Säffle

Senast uppdaterad • 2020-06-26