Bild
Kontakt

Köpmannaföreningen, Säffle Taxi och Säffle kommun erbjuder fria hemleveranser av varor och matlådor

I dessa tider är det många människor som varken kan eller vill gå ut. Samtidigt är det viktigare än någonsin att stötta våra lokala företagare.

Därför vill Köpmannaföreningen, Säffle Taxi och Säffle kommun förenkla för dig genom att från och med nu erbjuda fria hemleveranser av varor och matlådor från Köpmannaföreningens butiker och restauranger i Säffle.

DELTAGANDE BUTIKER:
Glad i Garn Länk till annan webbplats.
Elon Ljud & Bild - Säffle, Åmål, Ed & Bengtsfors. Länk till annan webbplats.
KappAhl Länk till annan webbplats.
Manne foto Länk till annan webbplats.
Teamsportia säffle Länk till annan webbplats.
Widedals Länk till annan webbplats.

DELTAGANDE RESTAURANGER:
Galna Tuppen Länk till annan webbplats.
Krokstad Herrgård Länk till annan webbplats.
Stenmagasinet Länk till annan webbplats.

Med reservation för att fler aktörer tillkommer löpande.

FÖR HEMLEVERANS AV MAT-/DAGLIGVAROR HÄNVISAS TILL DE BUTIKER SOM REDAN ERBJUDER DENNA TJÄNST, så som exempelvis Ica Online.

HUR GÅR DET TILL?
Du kontaktar butiken eller restaurangen direkt via telefon, mail eller Facebook och gör din beställning. Överenskommelse om leverans och betalning görs mellan dig som kund och företaget. Det finns flera olika betalningslösningar så som Swish direkt till företaget du handlat av, kontant eller kortbetalning till Taxi Säffle vid leverans.

Butiken/restaurangen bokar utkörningen hos Taxi Säffle Länk till annan webbplats..

NÄR FÅR JAG MIN VARA/MATLÅDA?
Utkörning sker måndag till fredag, en lunchtur (för matlådor) från 11.30 och framåt, och en varutur från klockan 15 och framåt.

Om du beställer din vara innan klockan 13.00 får du din vara samma dag, för beställning av matlådor kontakta den aktuella restaurangen (ibland behöver du beställa maten dagen innan utkörning).

VILL DIN BUTIK VARA MED?
Kontakta Köpmannaföreningen, Stefan Källvik, 070-671 31 86 eller skicka ett meddelande till Säffleshopping Länk till annan webbplats. på Facebook!

Senast uppdaterad • 2020-05-12