Bild
Kontakt

Musik i sommarkväll - Duo Violet & Pär Jorsäter

Musik
31 juli
20:00 - 21:30
Svanskogs kyrka

31 juli kl 20.00 kommer sångarduon Duo Violet tillsammans med Per Jorsäter på piano till Musik i sommarkväll i Svanskogs kyrka. Njut av fantastiska musikalduetter från olika genrer, men även folkkära sommarvisor och solistiska inslag.

Duo Violet består av Miriam Sjulsvik och Sofia Svärd som båda har stått på musikscener sedan barnsben. Duon är nu baserad i Malmö, men framträder landet runt. Miriam är uppvuxen i Svanskog och började sin musikalresa på SäffleOperan. Hon är utbildad musikalartist på Balettakademien i Göteborg.

Sofia är musiker och körledare från Göteborg. Hon tog sin konstnärliga kandidatexamen i sång från musikhögskolan i Örebro, efter många år av musikstudier.

Pär Jorsäter har huvudsakligen jobbat på Wermland Opera och Säffleoperan sedan 1985.

Sammanlagt har Pär varit musiker, kapellmästare eller repetitör till nästan 100 musikal-, opera- och operettproduktioner. Han är en ofta anlitad arrangör och även kompositör. Han har producerat och skrivit musiken till musikalbum med bl a Åsa Bergh, Christer och Cecilie Nerfont, Richard Carlsohn och Annika Skoglund. Närmast väntar ”Värmlänningarna” i Ransäter under juni-24 där han kommer vara kapellmästare.

I samarbete med Sensus.

Varmt välkomna!

Arrangör

Senast uppdaterad • 2024-06-14