Bild
Kontakt

After-run med Linda Varg på Galna Tuppen

Musik, Show
25 maj - 26 maj
21:00 - 02:00
Galna Tuppen

🎉 Säffle stadslopp närmar sig med stormsteg och vi kan knappt vänta på den glada och energifyllda dagen den 25:e maj! Efter en dag fylld av motion och gemenskap är det dags att fira tillsammans på kvällen. Vi på Galna Tuppen är glada över att bjuda in er till en fantastisk fest med en speciell gäst!

🎶 Vi är otroligt stolta över att kunna presentera Linda Varg, en fantastisk artist och låtskrivare från vackra Avesta i Dalarna! Med flera turnéer runt om i Sverige, inklusive en minnesvärd upplevelse förra hösten med Kalle Moraeus och Doug Seegers, har Linda inte bara en imponerande meritlista utan också en förmåga att föra samman människor med sin musik.

🌟 Linda har till och med haft äran att vara huvudakt på Vasaloppets högtidsfest i år, vilket säger en hel del om hennes talang och popularitet! Men det är inte allt - hon jobbar också intensivt med sitt nästa album, som hon lovar kommer att överträffa allt hon gjort tidigare och även bjuda på lite mer rockig känsla!

💃 Så varför inte avsluta stadsloppet med stil och följa med oss på en kväll fylld av musik, skratt och god stämning? Det kommer att bli en kväll att minnas, och vi ser verkligen fram emot att få fira tillsammans med er alla! Markera datumet och se till att inte missa denna fantastiska möjlighet att njuta av bra musik och gemenskap! Vi ses på Tuppen! 🐓

Senast uppdaterad • 2024-05-07