Bild
Kontakt

Påskafton på Galna Tuppen med NICKE BORG

Musik, Show
30 mars - 31 mars
22:00 - 03:00
Galna Tuppen

Häng med på en oförglömlig kväll med Nicke Borg från Backyard Babies! Säffle Mat & Nöje AB bjuder in dig till en exklusiv konsertupplevelse på Restaurang Galna Tuppen.

Nicke Borg har varit en ikon inom rock 'n' roll scenen i över 30 år och hans musikaliska resa har tagit honom runt om i världen. Från att ha levt det klassiska rockstjärnelivet med sex och droger till att bli nykter och drogfri i 14 år, har Nicke Borg en fascinerande berättelse att berätta. Han har också delat scen med legendariska band som AC/DC, Mötley Crüe, Guns 'n' Roses och Social Distortion.

På denna unika konsertkväll får du uppleva Nicke Borg framföra ikoniska Backyard Babies-låtar i akustiska versioner tillsammans med sitt solomaterial från Nicke Borg Homeland. Dessutom kommer han att bjuda på några riktigt coola covers som kommer att göra kvällen oförglömlig.

Missa inte chansen att vara en del av denna legendariska musikaliska upplevelse. Köp dina biljetter redan idag och se fram emot en kväll fylld med ös, energi och fantastisk musik!

Senast uppdaterad • 2024-03-08