Bild
Kontakt

"Jul på Hjul - med quiz" - Wermland Operas Julturné 2023

Musik, Show
16 december
19:00 - 21:00
Svanskog Folkets Hus

Svanskogs Folkets Hus kan åter hälsa publiken välkommen till Wermland Operas uppskattade julturné

Wermland Operas gör sitt näst sista stopp i Svanskogs Folkets Hus på sin månadslånga Värmlandsturné!

I år har julturnén fått titeln ”Jul på Hjul - med quiz” och består av de tre sångarna Alice Störholt, Sara Norrback och Anders Werner, som tillsammans med pianisten Bosse Ericsson rullar ut i Värmland med ett musikprogram fyllt med julfavoriter. Från barndomens luciatåg till operaklassiker, blandat med humoristiska inslag.

Som grädde på moset eller som en extra mandel i gröten, bjuder de även på ett quiz med blandade frågor kopplade till musiken, men som alla ska kunna delta i oavsett förkunskaper. I pausen lämnar publiken in sina svar och i programmets mer uppskruvade andra del annonseras vinnaren i ett format med inspiration från Bingolottos uppesittarkväll.

Borden i Svanskogs Folkets Hus kommer som vanligt att vara hemtrevligt juldekorerade och det kommer att dofta av granris, frukt, glögg, kaffe, hembakt mjuk pepparkaka och likaledes hembakta skinksmörgåsar.... Självklart blir det även försäljning av lotter med fina vinster! Den som bokar senast 13 december är även med i en utlottning av en fin julkorg. Så missa inte detta!

Hjärtligt välkomna till en trivsam kväll med glad och god julstämning!

Bokning och mer information

För bokning och mer information, hör av dig till Karin, 070-654 98 41 eller Marie, 070- 343 05 73.

 

Karta

Arrangör

Svanskogs Folkets Hus Förening

Bengtsforsvägen 14

662 50 Svaneholm

Senast uppdaterad • 2023-11-27