Bild
Kontakt

Säffleföretag blev årets visionsbyrå

Säffle & Långseruds Ekonomitjänst vann nyligen utmärkelsen Årets Visionsbyrå som årligen delas ut vid Björn Lundéns Redovisningsdag i Stockholm.

"En växande och hållbar byrå som effektiviserar verksamheten med hjälp av ny teknik, arbetar med kompetensutveckling och har en framåtriktad vision med fokus på rådgivningstjänster."

Så löd motiveringen när Kristine Geimure Bodmark och Camilla Carlsson från Säffle & Långseruds Ekonomitjänst mottog priset Årets Visionsbyrå i början av september. Sedan dess har flera av byråns kunder kommit förbi kontoret på Sundsgatan för att gratulera.

- Redan när vi fick nomineringen kände vi oss som vinnare. Vi är ett starkt arbetsteam med fantastiska kunder och samarbetspartners. Priset ger oss ännu mer energi att fortsätta utvecklas och inspirera andra. Vi planerar bland annat att lägga mer vikt på hållbarhet och erbjuda hållbarhetsredovisning framöver, säger Camilla Carlsson, VD.

Stöd från projekt

Årets Visionsbyrå delas ut av redovisningsbyrån Björn Lundén till en redovisningsbyrå som jobbat mot en tydlig och hållbar vision och som varit öppna för såväl förändringsprocesser som de möjligheter som ny teknik skapar. Säffle & Långseruds Ekonomitjänst har under de senaste åren genomfört ett gediget visionsarbete och kompetensutveckling inom affärsmannaskap med stöd från projektet Westra Wermland Export.

- Sedan projektet startade har vi gjort en otrolig resa. Idag har vi en vision som kommer inifrån organisationen och som alla medarbetare står bakom. Visionen genomsyrar hela verksamheten och gör att vi känner oss stoltare i vårt dagliga arbete. Det har gett ett mätbart resultat på vår omsättning och ökat antal nya kunder och anställda, säger Camilla Carlsson.

Ewa Gustavsson arbetar som affärscoach i projektet och har hjälpt Säffle & Långseruds Ekonomitjänst i deras utveckling.

- Jag är otroligt imponerad över Camillas och resten av medarbetarnas engagemang i arbetet med att utveckla företaget. Det har varit fantastiskt roligt att stötta och inspirera dem i processen och jag ser fram emot ett fortsatt gott samarbete när det kommer till hållbarhetsfrågor, säger Ewa.

Om Westra Wermland Export

Projektet Westra Wermland Export startade 1 maj 2020 och sedan dess har närmare 50 företag i Säffle, Årjäng och Arvika fått behovsanpassad coachning inom hållbarhet, försäljning, digital synlighet och ledarskap. Projektet finansieras av Europeiska regionala utvecklingsfonden, Region Värmland, Westra Wermlands Sparbank, Fia i Arvika, Företagarna i Säffle, Nordmarkens näringsliv och de medverkande kommunerna.

finansiärernas logotyper
Kontakt
Senast uppdaterad • 2022-12-08