Bild
Kontakt

Rådgivning som ger fantastiskt resultat

Genom projektet Hållbar Export i Westra Wermland finns en möjlighet för dig som vill utveckla din försäljning och öka lönsamheten. Ett av företagen som varit med i projeketet är Säffle och Långseruds Ekonomitjänst, som nyligen tog emot utmärkelsen"Årets visionsbyrå 2022".

Att vara egen företagare är både energikrävande och utmanande arbete. Många saknar ett bollplank och någon att diskutera sin verksamhet med. Nu erbjuder vi coachning och rådgivning som utgår från ditt och företagets specifika behov och önskemål. Efter ett inledande möte med vår affärscoach Ewa Gustavsson bestämmer ni gemensamt ett upplägg som exempelvis kan kretsa kring:

 • Mål och strategi
 • Kunder - befintliga och önskade
 • Värdeerbjudanden
 • Planering och prioritering av säljarbetet
 • Uppföljning och styrning

Årets visionsbyrå

Ett av de företag som deltagit i projektet är Säffle & Långseruds Ekonomitjänst, som nyligen fick ta emot utmärkelsen "Årets visionsbyrå 2022" vid Björn Lundéns Redovisningsbyrådag i Stockholm. Motiveringen löd: "En växande och hållbar byrå som effektiviserar verksamheten med hjälp av ny teknik, arbetar med kompetensutveckling och har en framåtriktad vision med fokus på rådgivningstjänster.".

Förbättrad struktur och ökad effektivitet

Emma Olsson, redovisningskonsult, berättar om sin upplevelse av projektet.

Projektet har hjälpt oss att vässa vår organisation, förfina våra arbetsprocesser och förbättrat strukturen inom företaget vilket har bidragit till en ökad effektivitet där vi tar hänsyn till hållbarhetsfaktorer. Till andra företag som funderar på att delta i projektet kan vi bara framföra våra varmaste rekommendationer. Vi sätter ett stort värde på de möjligheter som projektet innebär för oss och hoppas även andra företag tar denna chans.

Vill du veta mer? Kontakta ewa.gustavsson2@saffle.se, 0533-68 13 29


Mer om Hållbar export i Westra Wermland
Kontakt
 • Ewa Gustavsson

  Rådgivare och coach inom försäljning

  Kommunledningskontoret

  0533-68 13 29

  Forskningsvägen 1, Säffle

Senast uppdaterad • 2022-09-14