Kontakt

Kurser

Behöver du eller din personal kompetensutveckling? Näringslivsenheten kan hjälpa till att samordna korta och längre utbildningar och seminarier så att ni får rätt utbildning till ett lågt pris, och slipper restid.

Näringslivsenheten samordnar cirka 200 utbildningsdagar årligen. Vi har kursdeltagare från företag i Säffle, Åmål, Grums, Karlstad och Arvika, för att nämna några. Utbildningarna kan hållas i våra fina lokaler på Forskningen vid Forskningsvägen 1 i Säffle, eller där det passar er.

Vi har inget fast kursutbud, utan samordnar korta utbildningar när vi får en förfrågan. Det spelar ingen roll om du snabbt behöver en Arbete på väg, Arbetsmiljö BAS, Excel-kurs eller vill diskutera långsiktigt kompetensutvecklingsarbete för hela företaget.
Hör av dig till oss så diskuterar vi tillsammans!

Ni bestämmer själva om ni vill ha en företagsintern utbildning, bara för er egen personal, eller om den ska vara öppen för personal från fler företag att delta i. När vi får en förfrågan om utbildning kan vi gå ut i våra nätverk och undersöka om fler har behov av samma utbildning. På det sättet kan vi dela kurskostnaden på fler och priset blir lägre. Dessutom brukar det vara ett bra tillfälle att utbyta erfarenheter och knyta kontakter!

Räddningstjänsten erbjuder kurser i bland annat hjärt- och lungräddning, heta arbeten, första hjälpen och brandkunskap.

Kontakt
  • Petra Andersson

    Verksamhetsutvecklare, utbildningssamordnare

    Barn- och utbildningsförvaltningen & Näringslivsenheten

    0533-68 10 37

    Forskningsvägen 1, Säffle