Bild
Kontakt

Frukostträff med inspirationsföredrag

Föreläsning
13 oktober
08:00 - 10:00
Medbogarhuset

Du som företagare är varmt välkommen till en frukostträff där vi pratar platsutveckling, får inspiration utifrån och delar kunskap och insikter med varandra.

På programmet

 • 08.00 Välkommen och frukost
 • 08.30 Projektresultat för Hållbar Export i Westra Wermland - Helena Stor Hansson
 • 08.50 Hur lyckas vi med attraktiv utveckling av våra platser? Inspirationsföredrag med Moa Björnson, som jobbar med platsutveckling på ön Træna och i staden Bodø i Nord-Norge.
 • 09.30 Vad tar vi med oss in i vårt arbete? Dialog och kommentarer bland deltagarna runt bordet
 • 09.50-10.00 Avrundning och vägen vidare

Anmälan

Anmälan till helena.stor.hansson@saffle.se innan den 6 oktober. Träffen är kostnadsfri. Meddela matpreferenser i anmälan.

Om Moa Björnsson

Moa Björnson har jobbat med stads- och platsutveckling i både Sverige, Danmark och Norge. Sedan 2015 har hon lett ett utvecklingsarbete på den nord-norska ö-gruppen Træna, som med sina 450 invånare är en av Norges minsta kommuner.

Utvecklingsarbetet har lett till betydliga investeringar i både kultur, näringsliv och turism och projektet har blivit belönat med priser som Årets Innovationskommun och det internationella Place Marketing Award.

Sedan 2021 är Moa VD för Træna 365, som utvecklar hotell, bostäder och hamn på Træna. Moa är också stadsutvecklare för stadsdelen Molobyen i Bodø, där ett gammalt hamnkvarter håller på att transformeras till en kulturstadsdel.

Moa är uppvuxen i Åmål och brinner för både små och stora platsers utveckling!

Kontakt
 • Pia Proper

  Näringslivschef

  Kommunledningskontoret

  0533-68 10 22

  Kanaltorget 2A, Säffle

Senast uppdaterad • 2023-10-03