Du är här: Start / Webb / På väg att flytta hit? / Arbetsmöjligheter

Arbetsmöjligheter

Säffle har ett varierat näringsliv med allt från multinationella bolag, varav vissa är världsledande inom sina områden, till mindre företag inom olika verksamhetsområden såsom process- och verkstadsindustri, styr- och reglerteknik, hållbar utveckling, elektronik och data, handel, besöksnäring, jordbruk mm. Kolla gärna in vårt företagsregister för att se vilka företag som finns i kommunen.

Besök gärna även Arbetsförmedlingen så ser du samtliga tjänster som finns bland företagen i kommunen.

Jobba i Säffle Kommun

Säffle kommun är den störste arbetsgivaren i vår kommun. När du jobbar hos oss är du med och skapar de bästa möjliga förutsättningar för ett gott liv för Säffles invånare. Spännande och utmanande är att hela tiden leta goda och hållbara lösningar för att skapa det bästa samhället vi kan tillsammans. Läs mer om vilka lediga tjänster som finns i Säffle kommun just nu.

Närhet för pendlare

Från Säffle kommun har man också tillgång till en bred arbetsmarknad hos våra grannkommuner. Inom en radie på ca 5 mil finns Karlstad, Arvika, Årjäng, Åmål och Bengtsfors. Kolla bästa ressättet för dig på Värmlandstrafiks hemsida.

Starta eget företag?

Säffle har ett gott näringslivsklimat och här finns det många möjligheter för dig redan har eller vill starta eget företag. Läs mer om vårt näringslivsarbete här.

Sidan uppdaterad den 1 december 2015

Lämna synpunkt på sidan