Du är här: Start / Uppleva & göra / Ung i Säffle / Ungdomens hus / Detta gäller!

Detta gäller!

Du som besökare behöver ett medlemskort för att få låna våra saker, vara med i våra aktiviteter fika till medlemspriser m.m. Medlemskortet är gratis! Verksamheten är riktad till dig som går i årskurs 7 upp till och med 19 år.

När du skaffar ett medlemskort får du skriva på ett medlemskontrakt där du förbinder dig att följa de regler som finns på Ungdomens Hus. Om du är under 18 kräver vi  också en underskrift av din/dina vårdnadshavare. 

Regelkontrakt

Ungdomens Hus är en drogfrimiljö!

Detta gäller!

Du som besökare behöver ett medlemskort för att få låna våra saker, vara med i våra aktiviteter fika till medlemspriser m.m. Medlemskortet är gratis! OBS! Medlemskortet är personligt och utrustat med foto.

När du skaffar ett medlemskort får du skriva på ett medlemskontrakt där du förbinder dig att följa de regler som finns på Ungdomens Hus. Om du är under 18 kräver vi också en underskrift av din/dina vårdnadshavare.

För att alla ska känna sig trygga och välkomna har vi några få men viktiga regler.

Regler (gäller även icke medlemmar!)

  • Vi ska vara rädda om varandra och Huset, därför accepteras aldrig mobbing, sparkar/slag, kränkande språk, skadegörelse mm mot kompisar andra besökare eller personal.
  • Stöld, hot eller avsiktlig skadegörelse polisanmäls! Under 18 år kontaktas även målsman.
  • Tobak, alkohol eller andra droger är inte tillåtna och får ej förekomma i eller utanför våra lokaler.
  • Kläder, smycken med symboler för droger eller andra symboler som uppfattas som kränkande mot andra tillåts inte.
  • Spel och vadslagning om pengar är förbjudet.
  • Inget ätande/drickande av medhavd mat, godis eller dricka i någon del av Huset.

Konsekvenser

Vid enklare förseelser får besökaren gå hem för kvällen och är också avstängd nästa dag. Vid upprepade förseelser eller grövre förseelser tas beslut av personalen på nästkommande personalmöte hur lång avstängningen blir. Kontakt tas alltid med målsman om du är under 18 år.

Sidan uppdaterad den 29 september 2016

Lämna synpunkt på sidan